Testimoniale

Home Testimoniale

Sărut mâna, stimata doamna Ciuclea! La rândul meu exprim prețuirea pentru talente, pentru spirit, pentru atitudine. Am fost onorat sa va ascult si sa bucur si alte câteva suflete din jurul meu. Va asigur ca la Busteni veți fi bine veniți de fiecare data!
Emanoil Savin, Primarul Orasului Busteni

Niste voci extraordinare sunt mandru ca sunt roman si va multumesc din suflet pentru exeprienta unica pe care am trait-o ascultand aceasta muzica, care pare coborata din ceruri. A fost un concert pe masura asteptarilor si peste acestea. Voi astepta cu nerabdare sa va ascult cu alte ocazii
Andrei Toma, Fan al corului Divina Armonie

Colindele pe care le-ati interpretat sunt minunate unele din acestea auzindu-le pentru prima data, sunt sigura ca pe viitor voi mai avea ocazia sa va vad interpretand. Va multumesc pentru orele minunat de relaxante in care ne-ati delectat cu cantece atat de inaltatoare. Sunteti un exemplu de urmat pentru generatiile viitoare.
Alexandra David, Fan al corului Divina Armonie

Va multumesc foarte mult ! A fost un adevarat spectacol … Extraordinar nu ma asteptam sa vad in romania un cor atat de pregatit care poate sustine un asemenea spectacol inaltator. Multumesc corului Academic Divina Armonie pentru prestatia superba care m-a facut sa ma simt mai aproape de spiritualitate. Cu siguranta o sa va recomand in continuare.
Catalin Arsenie, Fan al corului Divina Armonie