1. Referințe generale

Pentru utilizarea acestui site, va obligati si sunteti de acord cu urmatorii termeni de utilizare, termeni ce se pot modifica in orice moment fara obligativitate de notificare.

2. Website-ul divinaarmonie.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. Siteul divinaarmonie.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestuia. divinaarmonie.ro își asumă responsabilitatea pentru conținutul și informațiile postate.

3. Folosirea acestui site

Scopul site-ului divinaarmonie.ro este de a informa, de a ajuta utilizatorii să aibă la dispoziție cât mai ușor, structurat și rapid informațiile de care au nevoie.
Termeni de utilizare:

  • site-ul poate fi utilizat în interes didactic;
  • nu aveți dreptul de a modifica ori degrada nicio parte din acest site;
  • nu veți publica pe acest site informații ce pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale audio/video, fotografii etc);
  • veți respecta termenii și condițiile impuse de acest site.

În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a site-ului, în vederea spam-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării site-ului divinaarmonie.ro. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale

Conținutul site-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional și educativ. Conținutul nu poate fi reprodus, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
Site-ul divinaarmonie.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul publicat.

„divinaarmonie.ro” este protejata ca marcă în Romania, și prin Trademark internațional și se conformeaza legislatiei de proprietate intelectuală și a tratatelor, după caz. „divinaarmonie.ro” marca a fost pusa în vigoare și uz public începând cu 18 noiembrie, 2008 . Utilizarea neautorizată a mărcii „divinaarmonie.ro” este strict interzisă. Toate celelalte mărci comerciale, nume de produse și nume de companii sau logo-uri menționate aici sunt proprietatea deținătorilor lor.

Toate elementele de design, text, grafica, audio, video precum și dispunerea acestor termeni si conditii de utilizare sunt rezervate. Se acordă permisiunea de a copia pentru uz personal, privat, precum și de învățământ ca o resursă informațională, electronic și prin printare pe hârtie, în porțiuni. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cele menționate mai sus, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, re-transmiterea, sau proiecții publice în diferite scopuri – fara acordul prealabil in scris de divinaarmonie.ro – este strict interzisă

5. Publicarea de informații de către utilizatori

divinaarmonie.ro permite utilizatorilor înregistrați să posteze materiale pe site, ei fiind singurii raspunzatori pentru materialele publicate.

6. Limitarea răspunderii

divinaarmonie.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest site. Materialele sunt informative și didactice.

7. Acceptarea termenilor și condițiilor

divinaarmonie.ro se adresează tuturor persoanelor interesate de cultura si muzica de cor. Prin utilizarea acestui site ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

8. Politica de confidențialitate

Toate informațiile furnizate de la si despre utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; website-ul divinaarmonie.ro nu va folosi aceste informații în alte scopuri decât cele pentru care au fost furnizate. divinaarmonie.ro poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite oferte si noutati despre programe si alte activitati. Baza de date cu utilizatori este pastrata in conditii de siguranta externe site-ului web si nu poate fi accesata on-line. Orice persoana se poate dezabona de la primirea de oferte folosind formularele corespunzatoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu